SON DAKİKA
Hava Durumu

Kadınlardan kan bağışı

Bursa'da, MESO bünyesindeki kadın esnaflar kan bağışında bulundu. 

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da, MESO bünyesindeki kadın esnaflar kan bağışında bulundu. 


Muhtelif Esnaf ve Sanatkârlar Odası Kadın Girişimci Esnaf Komisyonu’na bağlı kadın esnaflar, Kent Meydanı’ndaki Gezici Kan Merkezi’nde kan bağışında bulundu. Girişimci Esnaf Komisyonu üyesi Neslihan Çelik Alkoçlar, “Muhtelif Esnaf Odası Kadın Komisyonu olarak kan bağışında bulunup, aslında kan vermenin ne kadar değerli bir şey olduğunu halkımıza tekrar duyurmak istiyoruz. Ayrıca kan bağışında kadınların erkeklere göre ilgisiz kaldığını tespit ettik. Önce kadınlara, sonra tüm insanlara başımıza gelmeden kan verme konusunda örnek olmak istiyoruz” dedi.
Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fehmi Duban da, “Kan bağışının ilk startını kadın girişimcilerimizle verdik. Bir hastamıza kan lazım olduğu zaman değil, her zaman bütün Bursalıları ve esnaf arkadaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum” dedi.
Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır ise, “Yılın 365 günü sabah 10:00, akşam 20:00 arası kan almaktayız. Bursa halkını düzenli olarak kan bağışına davet ediyoruz. Günde 35 vatandaşımız bağışta bulunuyor. Ancak bu sayı yeterli değil. 50-60 rakamını görmemiz gerekiyor” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.