SON DAKİKA
Hava Durumu

Kafasından vurup, sokağa attılar

 Bursa’da, hurda aracı parçalatmak isteyen bir kişiyi başından vurup sokak ortasına atanlar yakalandı. Geçen pazartesi günü Gülb

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2017 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2017 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kafasından vurup, sokağa attılar
 Bursa’da, hurda aracı parçalatmak isteyen bir kişiyi başından vurup sokak ortasına atanlar yakalandı.
Geçen pazartesi günü Gülbahçe Mahallesi'nde sokak ortasında başından vurulmuş olarak bulunan T.G'yi (32) ağır yaralayanlar yakalandı. Edinilen bilgiye göre, T.G, hurda halde olan aracı M.A.T'nin (42) tamirhanesine getirerek, sökülüp parçalarının satılmasını istedi. Bunu kabul etmeyen M.A.T. ile T.G. arasında tartışma çıktı. M.A.T'nin arkadaşı Gökhan B. (36) de tartışmaya dahil oldu. Gökhan B, T.G.'yi silahla başından vurarak oradan ayrıldı. Paniğe kapılan M.A.T, kanlar içinde kalan T.G.'yi sürükleyerek dükkandan dışarı çıkardı.
Vatandaşların ihbarıyla bölgeye gelen polisler, T.G'yi başından vurulmuş halde buldu. Ağır yaralı olan T.G. hastaneye kaldırıldı.
Polis, çevrede bulanan kameraları inceleyerek zanlıları tespit etti. Şahısları yakalamak için operasyon başlatan polis, M.A.T.'yi olay yerine yakın bir dükkanda, Gökhan B.'yi ise Yıldırım ilçesinde yakaladı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.