SON DAKİKA
Hava Durumu

Kampüse otopark

Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu’na açık oto park yapılıyor. Yerleşkenin girişindeki 2 dönümlük alana yapılacak açık otoparka ilk kazm

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu’na açık oto park yapılıyor. Yerleşkenin girişindeki 2 dönümlük alana yapılacak açık otoparka ilk kazma vuruldu.



Yaklaşık 150 ile 200 araçlık açık otopark inşaatında dolgu ve çevre düzenlemesi çalışmalarının aynı anda yürütüleceği bildirildi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Gemlik Yerleşkesi’nde Hukuk Fakültesi ve Meslek Yüksek Okullarının yanı sıra üç tane de lise bulunduğunu hatırlatarak, bu yoğunluk içersinde öğrencilere tahsis edilen alanların yapılacak açık otopark sayesinde araç işgalinden kurtulacağını söyledi. Üniversite sınavlarında trafik sıkışıklığının dikkat çektiğini vurgulayan Refik, “İmtihan öncesi otopark olmaması yüzünden araç kuyrukları oluşuyor. Birçok öğrenci sınavlara son anda yetişebiliyor. Günlük ders saatlerinde de benzer sıkışıklıklar yaşanıyor. Otopark meselesini aşmak için bu çalışmaları başlattık. Kısa süre içinde tamamlayıp hizmete açacağız” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.