SON DAKİKA
Hava Durumu

Kamyonetçiler'de Önen iddialı

Bursa Kamyon ve kamyonetçiler Odası’nda önümüzdeki hafta yapılacak genel kurul yıllar sonra iki adaylı seçim heyecanına sahne olacak. 27 yı

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2018 20:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2018 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kamyonetçiler'de Önen iddialı
Bursa Kamyon ve kamyonetçiler Odası’nda önümüzdeki hafta yapılacak genel kurul yıllar sonra iki adaylı seçim heyecanına sahne olacak. 27 yıldır aynı koltukta oturan H Işık Damlar’ın karşısına aday olarak çıkan Hasan Önen, yıllardır biriken sorunların çözümünü vaad ediyor.

Alpaslan YILDIZ

Bursa Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. 13 Ocak 2018 tarihinde Haneden Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek kongreye 27 yıldır başkanlığı sürdüren H. Işık Damlar ile Hasan Önen, 4 yıllığına başkan olabilmek için yarışacak. 1900’e yakın üyesi olan odanın seçimlerinin kıran kırana geçmesi bekleniyor.

Bursa Şehir Gazetesi’ni ziyaret eden başkan adayı Hasan Önen, oda üyelerinin yıllardır biriken sorunlarının çözümü için aday olduğunu söyledi. Seçim sürecinde oda üyelerinin büyük teveccühü ile karşılaştığını anlatan Önen, yıllardır odaya aidat ödeyen ancak sorunlarını çözemeyen üyelerin dertlerinin bir an önce çözümlenebilmesi için yola çıktıklarını anlattı. Kamyonetçi esnafının K1 belgelerinin değiştirilerek il dışına çıkabilmeleri için mücadele vereceklerini vurgulayan Önen, “Araçların boyanmadan K plakası takılması, kayıtdışı araçların denetiminin sağlanarak çalışmalarına izin verilmemesi, K plakalarına tahdit getirilmesi, ve muhasebenin aynı şekilde devam etmesi içim mücadele vereceğiz” dedi.

Üyeleri 13 ocak’taki kongreye katılarak odalarına ve oylarına sahip çıkmaya davet eden Önen, tüm üyelere ulaşmak için son güne kadar çalışmalara gece gündüz devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.