SON DAKİKA
Hava Durumu

Kamyonete çarpan sürücü yaralı kurtuldu

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2012 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2012 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da kamyonete arkadan çarpan başka bir kamyonetin sürücüsü araç içinde sıkışarak yaralandı. Ancak sıkışan sürücünün çarptığı kamyonette hasarın yok denecek kadar az olması görenleri şaşırttı.

Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Paşaçiftliği Metro İstasyonu yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bursa'da bir mahalleye beyaz eşya bıraktıktan sonra Mudanya istikametine doğru seyreden Hüseyin Çavuş (45) yönetimindeki 16 K 78038 plakalı kamyonet, önünde gitmekte olan Mehmet Rauf Yavaş yönetimindeki 16 Z 3248 plakalı kamyonet bir anda duraklayınca aracın sağ arka fren lambasına çarptı. Kazada sürücü Çavuş, araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen vatandaşlar yaralı sürücüyü kurtarmak için seferber oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesiyle birlikte ayakları sıkışan sürücü bulunduğu yerden çıkarıldı. Ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Ancak kazadan sonra bazı vatandaşlar ve polis ekipleri, diğer araçtaki hasarın yok denecek kadar az olması nedeniyle sürücünün nereye çarptığına anlam veremedi. Bazı vatandaşlar, araçların sağlamlığının bu kazada bir kez daha ortaya çıktığını söyledi.
Kaza sebebiyle Bursa-İzmir yönündeki trafikte bir süreliğine aksama meydana geldi. Kaza yapan araçların yoldan çekilmesiyle sıkışan trafik yerinden açıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.