SON DAKİKA
Hava Durumu

Kanaryalar Merinos'ta yarışacak

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), Belçika’daki ‘Dünya Kanarya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan kuşların belir

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2013 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2013 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM), Belçika’daki ‘Dünya Kanarya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek olan kuşların belirleneceği ’17. Kanarya ve Kafes Kuşları Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. 


Türkiye Kanarya ve Kafes Kuşları Federasyonu tarafından bu yıl 17’ncisi düzenlenecek olan ‘Kanarya ve Kafes Kuşları Türkiye Şampiyonası’, 12-13 Ocak tarihlerinde Merinos AKKM Fuar Alanı’nda yapılacak. 12 şehirde yapılan yarışmaların ardından organize edilecek olan Türkiye Şampiyonası’nda 5 bin kuş dereceye girebilmek için mücadele edecek. En güzel kuşların belirleneceği şampiyonanın sonunda tespit edilen 277 kuş, 27 Ocak’ta Belçika’da yapılacak olan ‘Dünya Kanarya Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek. Kanarya, doğa kuşları, muhabbet kuşları, papağanlar ve diğer kuş türlerinin yer alacağı Türkiye şampiyonası, 12-13 Ocak tarihlerinde halka açık olarak düzenlenecek. Öte yandan şampiyonanın yapılacağı Merinos AKKM Fuar Alanı’nda hazırlıklar sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.