SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey Belediyesi'nden yeni hamle

KARACABEY BELEDİYESİ, ‘FABRİKA VE SANAYİ DEPOLAMA İMAR ALANI’ OLARAK BELİRLENMESİNE RAĞMEN YILLARDIR TARLA GÖRÜNÜMÜNDEN KURTULAMAYAN YENİ HASTANE İLE BANDIRMA ASFALTI ARASINDA KALAN BÖLGENİN EKONOMİYE DEĞER KATMASI İÇİN KOLLARI SIVADI. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2016 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabey Belediyesi'nden yeni hamle
Karacabey Belediyesi, ‘fabrika ve sanayi depolama imar alanı’ olarak belirlenmesine rağmen yıllardır tarla görünümünden kurtulamayan yeni hastane ile Bandırma asfaltı arasında kalan bölgenin ekonomiye değer katması için kolları sıvadı.
 

 

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni devlet hastanesi ile Trakya Birlik arasında fabrika ve sanayi depolama imar alanı olarak belirlenen, ancak şimdiye kadar el uzatılmayan bu bölgede altyapı çalışması başlattıklarını söyledi. Özkan, yeni imar alanının kısa sürede ekonomiye can katacak bir hale dönüştürüleceğini açıkladı. Bahse konu imar alanının, ilgisizlik sebebiyle yıllardır atıl kaldığını ve alanın sanayici ile yatırımcıların gözdesi olması için bu meseleye el attıklarını dile getiren Başkan Ali Özkan, “Belirlenen bölgeyi ekonomimize kazandırmak için yol açma, düzenleme ve malzeme serilme işlemlerine başladık. Bu çalışmaların ardından belirlenen alanda kanalizasyon ve içme suyu şebeke çalışmaları yapacağız. 8 kamyon, dozer, greyder ve yükleyicilerle bu bölgede 70 santime varan yükseltme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yürütülen alt yapı çalışmaları ile imar alanını tarla halinden modern bir yatırım bölgesi haline getiriyoruz. Modern ve refah içinde bir Karacabey hedefimiz için tüm faaliyetlerimiz kararlılıkla devam edecektir” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.