SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey Evi'nde KOSGEB eğitimleri başladı

Girişimci adaylarının hibe programlarından yararlanmasına katkı sağlayan KOSGEB eğitimleri, gelen talep üzerine Bursa’daki Karacabeylilerin t

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2017 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2017 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabey Evi'nde KOSGEB eğitimleri başladı
Girişimci adaylarının hibe programlarından yararlanmasına katkı sağlayan KOSGEB eğitimleri, gelen talep üzerine Bursa’daki Karacabeylilerin tek çatı altında bir araya geldiği Karacabey Evi’nde de başladı. 

aracabey Belediyesi, belirli aralıklarla verdiği KOSGEB eğitimleri ile vatandaşların sertifika alarak hibe programlarından yararlanmasına katkı sağlıyor. Belediye tarafından ilçede verilen KOSGEB eğitimleri bu kez Bursa’da yaşayan Karacabeyli vatandaşlar için de hayata geçirildi. Gelen talepler doğrultusunda açılan sertifika programı Bursa Karacabey Evi’nde başladı. Karacabey Evi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ali Özkan, burada eğitim görevlisi ve kursiyerlerle görüşerek sohbet etti.

belediye tarafından faaliyete geçirilen Karacabey Evi’ndeki eğitimlerde Bursa’da ikamet eden Karacabeylilere öncelik veriliyor. 30 kişilik eğitimlerin ilki tamamlandıktan sonra gelen talepler doğrultusunda yeni kursların da açılacağı duyuruldu.(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.