SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey'de hizmet içi eğitimler belediyeye güç katıyor

Kent yönetiminde birbirinden eşsiz modern belediyecilik uygulamalarını hayata

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabey'de hizmet içi eğitimler belediyeye güç katıyor

Kent yönetiminde birbirinden eşsiz modern belediyecilik uygulamalarını hayata geçiren Karacabey Belediyesi, personel verimliliğinin artırılması ve mevcut hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi hedefiyle uygulamaya koyduğu hizmet içi eğitimlerini hız kesmeden sürdürüyor.


Periyodik aralıklarla, tüm yıl boyu dönüşümlü olarak devam eden eğitimler, son olarak İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile geliştirilen ortak proje ile yeni bir ivme kazanırken, 2 haftalık eğitim kapsamında 15 Fen İşleri işçisine, “Yol Yapım, Bakım ve Onarım Eğitimi” verildi.


Uzman eğitimciler tarafından verilen eğitimleri başarı ile bitiren personele, düzenlenen törenle Mesleki Eğitim Belgelerini teslim eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son üç yıldan bu yana kararlılıkla sürdürülen yenilenme, dönüşüm ve modernleşme çalışmaları ile özlenen başarı seviyesinin memnuniyet verici düzeye ulaştığına vurgu yaptı.


Ali Özkan: Karacabey 1. Lig belediyeleri arasına yükseliyor


Göreve başladıkları ilk günden itibaren, belediyenin güçlü ve sürdürülebilir bir finansal yapıya kavuşması adına gerçekleştirilen yapısal reformlar sayesinde, Karacabey’in her geçen gün ‘1.Lig Belediyeleri’ arasına daha da yaklaştığını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘modern ve müreffeh kent Karacabey’ hedefine mutlaka ulaşılacağını kaydetti. Başkan Özkan, son dönemde ilçeye kazandırılan yatırımların da bunun en güzel kanıtı olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.