SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabeyliler şehitlerine ağlıyor

ŞIRNAK'TA GÜVENLİK GÜÇLERİ İLE TERÖRİSTLER ARASINDA ÇIKAN ÇATIŞMADA ŞEHİT OLAN KARACABEYLİ UZMAN ÇAVUŞ CEMİL TURAN’IN CENAZESİ BABA OCAĞINA GELDİ. (YASİN KESKİN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabeyliler  şehitlerine ağlıyor
Şırnak'ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Karacabeyli Uzman Çavuş Cemil Turan’ın cenazesi baba ocağına geldi.
 

 
Şırnak'ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Karacabeyli Uzman Çavuş Cemil Turan’ın cenazesi baba ocağına geldi. Uzman Çavuş Cemil Turan'ın Karacabey'e bağlı Bayramdere Mahallesi’ndeki evine acı haber tez ulaştı. Şehit uzman çavuşun na’aşı Bandırma Askeri Havaalanı’na geldi. Şehit Cemil Turan’ın cenazesi ailesi ve hemşehrileri tarafından teslim alındı.
Turan'ın Bilgöl'de görev yaptığı, geçici görevlendirmeyle iki aydır Şırnak'ta bulunduğu ve 15 yıllık asker olduğu öğrenildi. Şehit uzman çavuş, yarın (salı)) öğle namazını müteakip Karacabey’de toprağa verilecek.
Türk milletinin vatan için ölmeyi görev bilen ve şehadeti en yücü mertebe kabul eden asil bir millet olduğunu ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hainlerin ve destekçilerinin her zaman yenilgiye mahkûm olacağını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.