SON DAKİKA
Hava Durumu

Karaloğlu: 'Paralelle mücadeleyi savsaklamıyorum'

Paralel yapıyla mücadele konusunda bugüne dek suskunluğunu koruyan Vali Münir Karaloğlu konuştu: “Paralel yapıyla mücadeleyi savsaklama gibi

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2015 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2015 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karaloğlu: 'Paralelle mücadeleyi savsaklamıyorum'
Paralel yapıyla mücadele konusunda bugüne dek suskunluğunu koruyan Vali Münir Karaloğlu konuştu: “Paralel yapıyla mücadeleyi savsaklama gibi bir politikam olamaz”

 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, paralel yapıyla mücadele konusunda sessizliğini nihayet bozsa da söyledikleri “sade suya tirit” tadından öteye geçemedi. Bursa’da yayınlanan günlük bir gazetenin köşe yazarlarını kabul eden Vali Karaloğlu, yayınlanan habere göre paralel yapıyla mücadele konusunda da açıklamalarda bulundu. Karaloğlu’nun Bursa’daki mücadeleyi örnek gösterdiğinin yazıldığı haberde şu ifadelere yer verildi: “Bursa'nın paralel yapıyla mücadelede örnek bir kent olduğunu da belirten Vali Karaloğlu, bu konuda bir gecikmelerinin olmadığını aksine hukuk kuralları çerçevesinde çok ciddi bir mücadele yürütüldüğünü kaydetti. Paralel yapıyla mücadelenin bir devlet politikası olduğunu da ekleyen Karaloğlu, 'Bursa Valisi olarak, paralel yapıyla mücadeleyi savsaklama gibi bir politikam olamaz' dedi.”

TEK CÜMLEYLE PARALEL MÜCADELE
Karaoğlu’nun değerlendirmelerini kaleme alan köşe yazarları da paralelle mücadeleye dair açıklamalarına yer verdi. Yazarlar Vali’nin mücadeleye dair açıklamalarını, “Bursa'nın paralel yapının en güçlü olduğu, en örgütlü olduğu illerin başında geldiği söyleniyor. Hatta Bursa için, paralel yapının merkezi diyenler de var. Paralel yapı Bursa'nın merkezi midir bilmem ama bir zamanlar Bursa'da etkin olduklarını biliyorum.” ve “Bu bir devlet politikası. Paralel yapıya dönük Bursa'da da mücadele sürüyor, sürecek” İfadeleriyle kaleme aldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.