SON DAKİKA
Hava Durumu

Karaman:' En Büyük Hedeflerimizden Biri Avrupa Kupaları'nda Başarı Elde Etmek.'

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımın en büyük hedeflerinden bir tanesinin Avrupa Kupaları'nde başarıyı elde etmek olduğunu ifad

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2013 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2013 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karaman:' En Büyük Hedeflerimizden Biri Avrupa Kupaları'nda Başarı Elde Etmek.'
Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımın en büyük hedeflerinden bir tanesinin Avrupa Kupaları'nde başarıyı elde etmek olduğunu ifade ederek, "Bunun ilk ayağı burada. Rakibimizin özelliklerini, gücünü çok iyi biliyoruz. Şehrimizin heyecanını buraya getirdik. Biz teknik heyet, oyuncularımız olarak hazırız. Çok ciddi bir maça çıktığımızın da farkındayız. Buradan en avantajlı skoru alıp geri dönmek istiyoruz" dedi. 

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve kaptan İbrahim Öztürk, Novi Sad kentinde Karadjordje Stadyumu’nda yarın oynanacak olan FK Vojvodina maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Karaman, Bursaspor’un en büyük hedeflerinden birisini Avrupa Kupaları’nda bu yıl başarı elde etmek olduğunu ifade ederek, maçın önemine değindi. Karaman, "Avrupa kupası bizim için çok önemli. İlk maçımızı deplasmanda oynuyoruz. İki ayrı 90 dakika oynayacağız. Aramıza yeni katılan oyuncularımız var. Hazırlık maçları içerisinde en son Roma maçına çıkıp daha sonra kendi sahamıza Balıkesirspor ile oynadık. Deneyimli oyunculardan kurulu bir takımız. En büyük hedeflerimizden birisi Avrupa Kupaları’nda başarılı olabilmek. Bunun ilk ayağı burada. Rakibimizin özelliklerini, gücünü çok iyi biliyoruz. Şehrimizin heyecanını buraya getirdik. Biz teknik heyet, oyuncularımız olarak hazırız. Çok ciddi bir maça çıktığımızın da farkındayız. Buradan en avantajlı skoru alıp geri dönmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"BURSASPOR FARKLILIĞINI ORTAYA KOYMALI"
Bursaspor'un farklılığını ortaya koyması gerektiğinin altını çizen Karaman, "Önemli olan hem teknik adam olarak hem de takım olarak burada hazır olabilmek. Rakibimiz tipik Avrupa özelliklerini taşıyan ve her iki maçta da galip gelerek özellikle son Honved maçını göz önüne alırsak iyi bir takım. Bursaspor Kulübü farklılığını ortaya koymalı. Hem şehrimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edip gerekli skoru alıp evimize döneceğiz. Futbolda rakibinize saygı göstermek zorundasınız. Bu oyunu iyi yapan sonucu alır. Hem kendi oyunumuzu hem de kendi özelliklerimizi bilerek 90 dakika oynayacağız” diye konuştu.

İBRAHİM ÖZTÜRK: "BURSA'YA AVANTAJLI SKORLA DÖNMEK İSTİYORUZ"
Takım arkadaşlarının maça çok iyi hazırlandığını ve yarın oynanacak olan maçta Bursa’ya avantajlı bir skorla dönmek istediklerini ifade eden Kaptan İbrahim Öztürk ise sözlerini şöyle sürdürdü:
“Baktığımız zaman Avrupa Kupası’nda dört maçını da kazanmış bir takıma karşı oynayacağız. Bunun bilincindeyiz. Rakip daha önce iki ön eleme turu oynadığı için daha hazır gibi görünse de biz de hazırlık kampı ve maçlar oynadık. İlk resmi maçımız olacak. İyi başlamak istiyoruz. İki etaplı bir maç. Bursa’ya avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz. İlk maçlar her zaman biraz daha zor geçer. Özellikle deplasmanda oynuyorsanız. Saha içinde bazı şeyler değişkenlikler gösterebiliyor. Yarın gerçekten iyi bir rakip var. Küçümsenecek bir durum yok. Bu maçı geçeceğiz ki diğerini düşünelim. Her maç bizim için final havasında. Herkes elinden geleni yapacak. Takım arkadaşlarımıza güveniyorum. En iyi şekilde Bursa’ya döneceğiz" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.