SON DAKİKA
Hava Durumu

'Kardeşim Üşümesin'

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) sosyal sorumluluk kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl ikincisini düzenlediği "Kar

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2015 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2015 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Kardeşim Üşümesin'
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) sosyal sorumluluk kapsamında, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl ikincisini düzenlediği "Kardeşim Üşümesin" isimli proje ile ihtiyaç sahibi köy okullarına kışlık giysi yardımı yapıyor.
 
Bugün gerçekleşen ilk programda, İnegöl’e bağlı Tahtaköprü Mahallesi okulunda 107 ilkokul öğrencisine kaban, kaşkol, eldivenlerden oluşan kışlık giysi hediye edildi. “Kardeşim Üşümesin” projesi kapsamında, İnegöl Kaymakamı Ali Akça ve UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ile Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Tahtaköprü İlkokulundaki öğrencilere kışlık giysiler dağıttı. İnegöl Kaymakam Ali Akça’da, “Kurumumuz Kardeşim Üşümesin diye bir kampanya düzenlemiş. Güzel bir proje olmuş. Çünkü sizler üşürseniz anneleriniz, babalarınız üşür. Sizler üşürseniz bizler üşürüz. İşin doğrusu çocuklar üşürse dünya üşür" dedi.

 

UEDAŞ’TAN İÇ ISITAN PROJE

"SİZLERLE ZAMAN GEÇİRMEK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU"
UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ise, “Bu gün gerçekten bizim için güzel bir gün. Bizler de uzun zaman önce bu sıralardan geçen insanlar olarak yeniden aranızda olmak bizim için çok güzel çok mutluluk verici bir şey oldu. Yüzünüzdeki güler yüzü görmek, sizlerle zaman geçirmek çok güzel bir duygu” diye konuştu.
Konuşmaların ardından 107 ilkokul öğrencisine kaban, kaşkol, eldivenlerden oluşan kışlık giysileri hediye edildi. Proje kapsamında Bursa, Çanakkale, Yalova ve Balıkesir’de toplam 5 okulda 600 öğrenciye kışlık giysi dağıtılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.