SON DAKİKA
Hava Durumu

Karşısında cemaati görünce çıkmalarını bekleyip ayakkabıları öyle çaldı

Bursa’da hırsızlık için gittiği camide karşısında cemaati görünce, dışarıda bekleyen ve namaz bittikten sonra içeriye girip kalabalığın esnas

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2015 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2015 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karşısında cemaati görünce çıkmalarını bekleyip ayakkabıları öyle çaldı
Bursa’da hırsızlık için gittiği camide karşısında cemaati görünce, dışarıda bekleyen ve namaz bittikten sonra içeriye girip kalabalığın esnasında ayakkabı çalan hırsız güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi bir camide meydana gelen hırsızlık olayında, şüpheli soğuk kanlı hareketleri ile dikkat çekti. Hırsızlık yapmak için camiye gelen bir kişi, karşısında namaz kılan cemaati görünce, dışarıda vatandaşların namazlarını bitirmelerini bekledi. Cemaatin cami çıkışından faydalanan şüpheli içeri girerek, bir çift ayakkabı alarak camiden uzaklaştı. Ayakkabılarının yerinde olmadığını gören şahıs, cami yetkililerine durumu anlattı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını incelediğinde bir kişinin, içeriye girerek ayakkabıları aldığını görülüyor.

AYNI CAMİDE DAHA ÖNCE MONT ÇALINMIŞTI
Öte yandan geçtiğimiz günlerde yine aynı camide mont hırsızlığı meydana gelmiş ve şüphelinin ilginç anları kameralara yansımıştı. Camide ikinci kez hırsızlık olayının meydana geldiğini anlatan Nedim Alkan, “Bu tür olayların yaşanmasını istemiyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir mont çalınmıştı. Bugünde bir başka hırsız camimize dadandı. Cemaatin çıkmasını fırsat bilen şüpheli, bir çift ayakkabıyı alıp uzaklaştığı güvenlik kameralarında gözüküyor. İnşallah biran önce bulunur” dedi.
Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.