SON DAKİKA
Hava Durumu

Kavga oruç değil dondurma yüzünden çıkmış!

Bursa’da oruç yüzünden çıktığı iddia edilen aile kavgasının aslında dondurma yüzünden çıktığı ortaya çıktı. Bursa’nın Kestel

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2015 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2015 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kavga oruç değil dondurma yüzünden çıkmış!
Bursa’da oruç yüzünden çıktığı iddia edilen aile kavgasının aslında dondurma yüzünden çıktığı ortaya çıktı.
Bursa’nın Kestel ilçesinde oruç yüzünden çıktığı iddia edilen aile kavgasının iç yüzünün farklı olduğu belirlendi. Yaralı Gül ailesini hastanede ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, kavganın ne oruç ne de Alevilikle alakası olmadığını, bir külah dondurma yüzünden olayın yaşandığını söyledi. İrgil, “Kestel’de bir ailenin 10 yaşındaki çocuğu bir külah dondurma almaya gidiyor. Kendisine verilen dondurmayı az bulan çocuk, dondurmacıyla tartışıyor. Dondurmacı, çocuğu kovarak ‘Git sana dondurma vermiyorum’ diyor.

Bunun üzerine çocuk annesini çağırarak durumu anlatıyor. Annesi de dondurmacıyla tartışınca, bu kez kocasını çağırıyor. Olay yerine gelen çocuğun babası, dondurmacı genç ile tartışıp olay yerinden ayrılıyor. Duruma kızan dondurmacı genç de babasını çağırıyor. Arkadaşları ile gelen dondurmacının babası, evlerine doğru giden aileyi yakalayıp, kadın ile kocasını hastanelik ediyor. Olayın ne oruç ne de Alevilik ile alakası yok. Bir külah dondurma yüzünden kavga çıkıyor ve hastanelik oluyorlar” diye konuştu.
Tedavileri süren aileden kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, eşinin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.