SON DAKİKA
Hava Durumu

Kayıp kızını arayan acılı babadan feryat!

ACILI BABA RÜSTEM GÖZERİ (SAMET DOĞRU/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2017 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2017 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kayıp kızını arayan acılı babadan feryat!
Bursa'da 3 hafta önce kaybolan 17 yaşındaki Didem Gözeri'nin babası Rüstem Gözeri, "Kızım dön yuvana. Hani babanı hiç bırakmayacaktın. Hani hiç ayrılmayacaktık?" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
 
3 hafta önce kayıplara karışan 1999 doğumlu Didem Gözeri'den hala haber alınamadı. Genç kızın gözü yaşlı babası Rüstem Gözeri, kızının fotoğraflarıyla avunuyor. Kızının daha önce 3 kez evden kaçtığını dile getiren acılı babalı, "Kızım daha önce 1 buçuk sene kayıptı. En son Kocaeli'nde yurtta bulundu. Yurttan aldık, beraber yaşıyorduk. Kavgamız gürültümüz de yoktu. 4 ay beraber yaşadık tekrar kaçtı, bulundu, yine kaçtı. Kızım ne olur dön evine. Kızımın kötülük yaptığını sanmıyorum ama evde de durmuyor" dedi.


Kızından 3 haftadır hiçbir şekilde haber alamadıklarını belirten Rüstem Gözeri, "Kızımla ilgili sadece telefonlar geliyor. "Balicilerle görüldü" diye o korkutmaya başladı. Kızım dön yuvana, hani babanı hiç bırakmayacaktın? Hani hiç ayrılmayacaktık? Verdiğin sözleri tutmuyorsun. Bu mu bana verdiğin söz" diye konuştu.
Kendisinin geçim sıkıntısı içinde olduğunu sözlerine ekleyen acılı baba Gözeri, "Kızım zenginlik, güzel bir hayat istediğini söylüyor. Bizim de yaşantımız bu. Bundan fazla bir şey veremiyoruz" diye konuştu.İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.