SON DAKİKA
Hava Durumu

Kayıp kızlardan biri Bursa'da bulundu

Antalya’da eşinden ayrı yaşayan 46 yaşındaki Gönay İsem, Bursa’da üç ay önce kaybolan kızlarını ararken, kayıp kızlardan birinin Burs

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2012 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2012 19:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kayıp kızlardan biri Bursa'da bulundu
Antalya’da eşinden ayrı yaşayan 46 yaşındaki Gönay İsem, Bursa’da üç ay önce kaybolan kızlarını ararken, kayıp kızlardan birinin Bursa’da koruma kararıyla bir yurtta kaldığı öğrenildi. 

10 yıl önce eşi M.S’den ayrıldıktan sonra 46 yaşındaki G.İ. Antalya’da yaşamaya başladı. Maddi geçimsizlik sebebiyle kızları 18 yaşındaki N.S. ve 17 yaşındaki G.S'yi ayrıldığı eşinin Bursa’da yaşayan kardeşi Gül K’nın yanına gönderen Gönay İsem, kızlarından haber alamadığını söyledi. Üç aydır Bursa’da lise öğrencisi iki kızının kayıp olduğunu belirten anne Gönay İsem, “Kızlarımla daha önce sürekli görüşürdüm. Herhangi bir problemleri yoktu, 3 ay önce evden çıkmışlar ve bir daha dönmemişler” dedi.

KAYIP KIZLARDAN BİRİ BURSA’DA BULUNDU
Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki G.S'nin çocuk savcısının talimatıyla devlet korumasına alındığı ve Bursa’da bir yurtta kaldığı öğrenildi. Ablası Necmiye’nin akıbeti hakkında ise emniyete henüz bir bilgi gelmezken, iki kızın da polis merkezlerine kayıp müracaatının olmadığı öğrenildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, geçen haziran ayında Çocuk Şube Müdürlüğü ve Merinos Karakolu’na yapılan müracaatın ardından yaşı küçük kızın koruma altına alındığını, ablasının ise ifadesinin alındıktan sonra serbest bırakıldığını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.