SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaza mı, cinayet mi?

Tam 5 yıldır gizemini koruyan tekne kazasında izli tanık dosyayı yeniden açtırdı! Gemlik’te 5 yıl önce yaşanan tekne kazasının ardı

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kaza mı, cinayet mi?
Tam 5 yıldır gizemini koruyan tekne kazasında izli tanık dosyayı yeniden açtırdı!
Gemlik’te 5 yıl önce yaşanan tekne kazasının ardındaki sır perdesi aralanıyor. Alabora olan tekneden düşen Cenk Özdoğan, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Olayın üzerinden 5 yıl geçmesinin ardından ortaya çıkan gizli tanığın ifadeleri dosyanın yeniden açılmasını sağladı.
Korkunç olay 10 Ağustos 2013 günü Gemlik’e yaşandı.  Gemlik’e bağlı Büyük Kumla İskelesi’nden fiber bota Cenk Özdoğan ve ikisi kadın üç arkadaşı denize açıldı. Ancak bir süre sonra fiber bot alabora oldu. 2’si kadın 3 kişi kurtulurken Cenk  Özdoğan körfezin sularında kayboldu. Olayın ardından aylarca sürdürülen çalışmalara rağmen Cenk Özdoğan’ın cesedine rastlanmadı. İddiaya göre, Gemlikli erkek arkadaşı ve iki kadınla kayık sefası yapan Özdoğan, kötü hava koşulları nedeniyle teknenin su alması sonucu devrilen tekneden denize düşmüş, 3 kişinin kurtulmasına karşın kendisi karanlık sularda kaybolmuştu.
“KAZA SÜSÜ VERİLDİ”
Oğullarının cesedinin 5 yıldır bulunmasını bekleyen Özdoğan ailesi, özel bir kanaldaki canlı yayına telefon ile katılan gizli tanığın iddialarının ardından bir kez daha yıkıldı. Gizli tanık Cenk ve yanındaki kişilerin madde kullandığını dile getirirken,Cenk’in teknedeki arkadaşları tarafından denize atılıp teknenin ters çevrilerek kaza süsü verildiğini ileri sürdü. Gizi tanığın açıklamaları üzerine Cenk’in ağabeyi Emin Özdoğan, savcılığa giderek delil yetersizliğinden kapanan dosyanın yeniden açılması için müracaatta bulundu.
“KATİL ZANLILARI BULUNSUN”
Ağabey Emin Özdoğan, "Sabah saatlerinde savcılığa gittim dosya kapalıydı, dosyanın acilen açılması için yazı yazdım savcılıktan haber bekliyorum. Tekrar ifadeye çağıracaklar şuurumu kaybetmiş durumdayım. Sonuçta benim kardeşim canım ciğerim dosyanın açılması için müracaatta bulundum. Delil yetersizliği yüzünden dosya açılmamıştı. Canlı yayın görüntülerini götürdüm. Dosyanın gün içerisinde açılacağını söylediler. Teknenin tabanında yarık olduğu su aldığı için alabora olduğu söylenmişti. Buna katılmıyorum çünkü olaydan bir gün önce babamla birlikte tekneyi bakımdan birlikte almıştık. Teknenin hiçbir şeyi yoktu. Kardeşimin katil zanlıları bir an önce bulunsun yakalansın" dedi.

(İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.