SON DAKİKA
Hava Durumu

Kendisinin Vali olduğuna zor ikna etti

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2013 19:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2013 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kendisinin Vali olduğuna zor ikna etti
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, ziyaret ettiği huzurevi sakinlerini kendisinin vali olduğuna inandırmak için uzun süre dil döktü. Ziyaretlerde hem komik, hem duygulu anlar yaşandı.
Vali Karaloğlu, Ali Osman Sözmez Huzurevi, Kaplıkaya Çocuk Yuvası, Rüştü Burlu Yetiştirme Yurdu ve Ovaakça Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu. İlk ziyaretini Ali Osman Sözmez Huzurevi'ne yapan Karaloğlu, huzur evinde bulunan yaşlılarla yemek yeyip sohbet etti. Yaşlılara çiçek verip hal hatırlarını soran Karaloğlu ile bazı huzurevi sakinleri arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Yaşlı bir adam, "Ben valiyim. Sizi ziyarete geldim" diyen Karaloğlu’nun şaka yaptığını sandı. Gözleri iyi görmeyen yaşlı adama, Karaloğlu'nun uzun süre dil dökmesi üzerine valiyle görüştüğüne ikna oldu. Valiyi görmemesine rağmen ismini bilen yaşlı adam herkesi güldürdü.
Bu arada, Karaloğlu, gözleri hiç görmeyen yaşlı bir kadının da hal hatırını sordu. Yaşlı nine, sonunda elini tutanın vali olduğuna inandı.
Yaşlılarla sohbet edip onların gönüllerini alan Karaoğlu, daha sonra Kaplıkaya Çocuk Yuvasını’na geçti. Karaloğlu, çocuk yuvasında kalan çocukları kucağına alarak sevdi. Çocuklar hakkında yetkilerden bilgi alan Karaloğlu, Rüştü Burlu Yetiştirme Yurdu'nu da ziyaret edip, burada kalan çocuklarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Son ziyaretini Sırameşeler Kız Yetiştirme Yurdu’na yapan Karaloğlu'na yetkililer brifing verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.