SON DAKİKA
Hava Durumu

Kent Gazetesi, Osman Gürçay ve Nasrettin Hoca'nın eşeği…

Biz Şehir Gazetesi olarak “Bursa’nın Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Bursa Üyeleri” başlıklı haberimizi yapıp Bursa’nın mason is

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2013 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2013 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Biz Şehir Gazetesi olarak “Bursa’nın Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Bursa Üyeleri” başlıklı haberimizi yapıp Bursa’nın mason isimlerini fotoğrafları ile yayımladıktan sonra ilginç, ilginç olduğu kadar da komik tepkiler almaya başladık. Bu tepkilerden birisine biz de misli ile cevap verelim istedik. Misli ile yani komik.



Nasrettin Hoca eşeğinin başına vurmuş eşek yellenmiş... Hoca da bunun üzerine “Ben neresine vurdum, neresinden ses geldi.” demiş. Osman Gürçay adında bir masonsever yazar ismimizi vermeden Kent Gazetesi’nde onların avukatlığına soyunmuş hem de ne soyunma! Bizim bu yayını menfaat için yaptığımıza dair imalarda bulunarak... Yazarın bu imaları bize bir fıkrayı anımsattı:

İki kör köfte yerken biri ötekine demiş 2 şer 2 şer yeme! Öbürü bunu nerden çıkarıyorsun deyince , “Ben öyle yapıyorum da ondan...”demiş. Ömürlerini küçücük menfaat kırıntıları için zenginlerin ve muktedirlerin önünde takla atarak geçiren bu yazar kırıntılarını ciddiye alarak belki hata ediyoruz ama üzerimize atmaya çalıştıkları pisliklerle onları başbaşa bırakmak da bizim için bir görev.

 

http://www.kentgazetesi.com/?p=44897
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.