SON DAKİKA
Hava Durumu

Kent konseyi'nden İMO'ya işbirliği ziyareti

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2011 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2011 18:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kent konseyi'nden İMO'ya işbirliği ziyareti
Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Başkanı Necati Şahin’i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.
İMO Bursa Şubesi yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Türkiye’nin en güçlü, en aktif kent konseyi olarak kentte demokrasi platformu oluşturduklarını söyledi.
Bursalıların kent konseyini benimsemesiyle 2 yılda 2 bin etkinlik gerçekleştirildiğini belirten Pala, herkesin ve her kesimin Maksibet kendini kent konseyi bünyesinde rahatça ifade edebildiğini kaydetti.
Akademik meslek odalarıyla sürekli işbirliği halinde olduklarını ve buna devam edeceklerini belirten Pala, “Bursa Kent Konseyi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışan ancak bağımsız bir kurumdur. Yasalara göre akademik odalar Bursa Kent Konseyi’nin doğal üyesidir. Bu zamana kadar hızlı tren, stadyum, adliye, sağlık kompleksi, ikinci üniversite, 1/100000 ölçekli il çevre planı çalıştayı gibi toplantılara akademik meslek odaların katkısı olmuştur” dedi.
Pala, akademik meslek odalarıyla Bursa Kent Konseyi’nin iş birliğinin artarak devam edeceğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.