SON DAKİKA
Hava Durumu

'Kentimizin adı,elimizin adı'

İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi Kadınlar Meclisi iş birliği ile gerçekleştirilen ve Emine Beder’in onur konuğu olarak katıldığı “Kenti

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi Kadınlar Meclisi iş birliği ile gerçekleştirilen ve Emine Beder’in onur konuğu olarak katıldığı “Kentimizin Adı, Elimizin Tadı” adlı yarışmada ödüllen sahiplerini buldu. 


Tatlı dalında 20, hamur işi dalında da 17 yarışmacının mücadele verdiği yarışma sonunda tatlı kategorisinde 1. Fikriye Aydın, 2. Ferda Baştürk ve 3. Nazan Cura olurken, hamur işleri kategorisinde ise 1. Sevda Yıldız, 2. Saliha Engin, 3. ise Zeynep Kahveci oldu. Yarışmada 1.lere mikrodalga fırın, 2.lere ekmek kızartma makinesi, 3.lere ise mikser hediye edildi.
Yarışma sonrası konuşan Kadınlar Meclisi Başkanı Neşe Tural, İnegöl’ün çok göç alan bir bölge olduğunu ve bu göçün yemek kültürünün zenginleşmesine de katkı sağladığını belirtti. Kadınlardan gelen talep üzerine yarışmayı geleneksel hale getirmeyi planladıklarını kaydeden Tural, emeği geçen herkese teşekkür ederek, derece alanları tebrik etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ise İnegöl Belediyesi ve Kent Konseyi olarak bayanlara yönelik birçok faaliye imza attıklarını söyledi. Yarışmanın bu yıl ikincisini düzenlediklerini belirten Yusuf Şen, dereceye girenleri tebrik etti.
Yarışmanın onur konuğu Emine Beder, her yarışmacının yaptığı tatlı ve hamur işlerinin lezzetli olduğunu, ancak kural gereği derecelendirme yaptıklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.