SON DAKİKA
Hava Durumu

Keskin'e Valilik'ten teşekür belgesi

Sosyal belediyecilik projeleriyle Bursa kamuoyunun takdirini toplayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e Bursa Valisi Şahabettin Harput'tan

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2012 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2012 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sosyal belediyecilik projeleriyle Bursa kamuoyunun takdirini toplayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e Bursa Valisi Şahabettin Harput'tan da teşekkür belgesi geldi.

Van depreminde evi zarar gören vatandaşlara kucak açan Yıldırım Belediyesi, Beyazıt Mahallesi'nde bulunan Kimsesizler Konağı'nda depremzedeleri ağırlamıştı. Van depremzedelerinin bir nebze olsun acısını dindirmeye çalışan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve Kimsesizler Konağı sorumlusu İsa Yaman'a da Bursa Valiliği teşekkür belgesi gönderdi.

Depremzedelerle tek tek ilgilendiklerini belirten Başkan Keskin, bu konuda Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Remzi Yeprem ve Kimsesizler Konağı sorumlusu İsa Yaman'a da teşekkür ettiğini belirtti. Başkan Keskin , "Belediyecilik sırf asfalt, yol, alt yapı çalışmasından ibaret değildir. Fiziki projeler kadar sosyal projeler de belediyecilikte büyük önem taşır. Beyazıt Mahallesi'nde yaptığımız Kimsesizler Konağı ayda sadece 1 liraya evi olmayan vatandaşlarımıza sıcacık bir yuva imkânı sunmaktadır. Tam anlamıyla bir sosyal belediyecilik örneği sergilediğimiz Kimsesizler Konağı'nda Van depremzedelerini ağırlayarak bir nebze olsun onlara destek olmak istedik. Sayın Valimiz Şahabettin Harput'ta teveccüh göstererek bizlere bu teşekkür belgesini göndermiş, bizler de kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da elimizden geldiğince yardıma muhtaç olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışacağız" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.