SON DAKİKA
Hava Durumu

Kimsesiz adamın dramı

PİSLİKTEN GİRİLMEYEN HARABE EVİNDE ÖLÜMÜ BEKLEYEN YATALAK YAŞLI ADAMIN DRAMI YÜREK BURKUYOR. (HALİL İBRAHİM TUNALI/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kimsesiz adamın dramı
Bursa’nın Karacabey ilçesinde, pislikten girilmeyen harabe evinde ölümü bekleyen yatalak yaşlı adamın dramı yürek burkuyor. 

 

 

 
Yıllar önce eşinden ayrıldıktan sonra Harmanlı köyünde tek başına yaşamaya başlayan 70 yaşındaki Kadir Göllü, yaklaşık bir ay önce düşerek kötürüm oldu. O günden beri harabe haldeki evinde yatalak olan yaşlı adam, çocukluk arkadaşı Ali Tülü’nün yardımlarıyla hayata tutunmaya çalışıyor. Tuvalet ihtiyacını gideremeyen yaşlı adam, pis kokudan ve sinekten girilmeyen viranede adeta ölümü bekliyor. Bursa’da ikamet eden 3 çocuğunun zaman zaman ziyarete geldiği ve babalarının yaşlı bakım evine kaldırılması için çeşitli müracaatlarda bulunduğu öğrenildi.
Kadir Göllü’nün durumuyla ilgili hem belediyeye hem de kaymakamlığa bilgi verdiğini söyleyen Tülü, “Kime gitsem herkes kanundan bahsediyor. Bir Allah’ın kulu gelip ilgilenmiyor. Bu pis yerde zar zor yemek yediriyorum. Yürüyemediği için tuvalet ihtiyacını karşılayamıyor. Her yer sinek ve pislik içinde. Çok sağlıksız bir ortamda yaşıyor. Geçenlerde sağlıkçı olduklarını söyleyen birileri geldi, fakat kokudan içeri giremediler. Bu mekanda, bu kokuda bir şey yapamayız, başka birimlere haber veririz diyerek gittiler. Bu zavallı adam ölünce mi devlet devletliğini yapacak?” diye sitem etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.