SON DAKİKA
Hava Durumu

Kiralık otomobile molotof ihbarı

BURSA'DA BİR OTOMOBİLİN BAGAJINDA ÇOK SAYIDA MOLOTOF KOKTEYLİ VE TERÖR ÖRGÜTÜNE AİT FLAMA OLDUĞU İHBARI POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ. (BERKTUĞ ÖNCÜ - ONUR AKTAŞ/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2016 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kiralık otomobile molotof ihbarı
Bursa'da bir otomobilin bagajında çok sayıda molotof kokteyli ve terör örgütüne ait flama olduğu ihbarı polisi alarma geçirdi.
 

 

Şüpheli araç bir süre sonra kapıları açık ve terk edilmiş halde bulundu. Araçta yapılan aramalarda molotof kokteyline rastlanmazken, kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, araçtaki şüphelinin koşarak uzaklaştığını gördü.
Sabah saatlerinde merkez Yıldırım ilçesinde sanayi bölgesine giden 4 şüpheli, 34 BAV 32 plakalı beyaz renkli otomobile cam filmi taktırmak istedi. Oto camcı aracın bagajında çok sayıda molotof kokteyli ve terör örgütü flaması görünce, şüphelilere cam filmi takmayacağını söyledi. 4 şüpheli otomobile binerek bölgeden uzaklaştı. Ardından oto camcı 155'i arayarak ihbarda bulundu. Gelen ihbar üzerine Bursa genelinde devriye gezen polis ekipleri otomobilin peşine düştü. Merkez Osmangazi ilçesi Beşyol kavşağında plaka denetleme sistemine yakalanan şüpheli şahıslar polis ekiplerinin "dur" ihtarırına uymayarak kaçmaya başladı. İzlerini kaybettiren şüphelilerin otomobili ise merkez Kemerçeşme Mahallesi'nde terk edilmiş ve kapıları açık vaziyette bulundu. Çevrede geniş güvenlik tedbiri alan ekipler, vatandaşları sokaktan uzaklaştırdı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, sakallı ve esmer bir şahsın otomobili sokağa bırakarak bölgeden koşarak kaçtığını gördü. Ardından otomobil Bursa Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekilerek parmak izi alındı. Öte yandan polis ekipleriyle yaşanan kovalamacada şüphelilerin 4 kişi olduğu, ancak otomobili bir kişinin bırakıp kaçtığı öğrenildi. Otomobilin İstanbul'un Kartal ilçesinden kiralandığı belirlendi. Polis, firar eden şüphelileri arıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.