SON DAKİKA
Hava Durumu

Kitaplı ıslah!

Bursa Çocuk Şube Müdürlüğüne adli ve idari işlem yapılmak üzere getirilen çocukların, topluma kazandırılmaları için kütüphane projesi

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2013 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2013 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Çocuk Şube Müdürlüğüne adli ve idari işlem yapılmak üzere getirilen çocukların, topluma kazandırılmaları için kütüphane projesi hayata geçirildi.


Kütüphaneye TUDEM Dershanesi öğrencileri ve velileri 500 kitap, 2 kitaplık ve 1 adet tablet bilgisayar bağışladı. Kütüphaneden adli ve idari işlem yapılmak üzere getirilen çocuklar ve refakatçi yakınlarıyla çevresinde kütüphane olmayıp kitap okuma imkanı bulamayan çocuklar faydalanabilecek.
Yıldırım Çocuk Şube Müdür Yardımcısı İdris Seyman, “Biz, suça sürüklenen ve mağdur çocukların topluma kazandırılması için çalışıyoruz. Arkadaşlarımız aracılığıyla okullarda eğitim veriyoruz. Kütüphanemizi bu çocuklara eğitim vermek için faaliyete geçirdik” dedi.
TUDEM Dershaneleri Müdürü Tuncer Serol, “Çocuk Şubesi aslında eğitime hizmet ediyor. Eğitimci olarak bizim kendilerine teşekkür etmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.
Çocuk Şube Müdürlüğü'ne kitap hediye eden öğrenciler, suça karışmış çocuklara verebilecek en iyi hediyenin kitap olduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.