SON DAKİKA
Hava Durumu

Kıyaslama toplantısında buluştular

KALDER ve TUSİAD tarafından düzenlenen Ulusal Kalite Ödülü’nde 2012 Başarı Ödülü alan Tarsus Belediyesi, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret e

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2013 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2013 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
KALDER ve TUSİAD tarafından düzenlenen Ulusal Kalite Ödülü’nde 2012 Başarı Ödülü alan Tarsus Belediyesi, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek ‘Kıyaslama Toplantısı’na katıldı. 


Yaptığı çalışmalarla Türkiye’de birçok yerel yönetime örnek olan Nilüfer Belediyesi, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ve Türk Sanayici İşadamları Derneği (TUSİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ulusal Kalite Ödülü’nde 2012 Başarı Ödülü alan Tarsus Belediyesi ile ‘Kıyaslama Toplantısı’ düzenledi. Avrupa Kalite Yönetim Vakfı’nın (EFQM) mükemmellik modelini uygulayan Nilüfer Belediyesi ve Tarsus Belediyesi, düzenlenen toplantılarla deneyimlerini paylaştı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’le de bir araya gelen heyet, Ar-Ge uygulamaları, hedef belirleme yöntemleri, süreçler ve stratejik plan faaliyetleri, bütçe uygulamaları ve sonuçları, turizm tanıtım hizmetleri, liderlerin EFQM çalışmalarındaki rolü, liderlik yayılımın nasıl sağlandığı, liderlerin rol aldığı eğitim faaliyetleri ve sosyal, kültürel faaliyetlerin nasıl değerlendirildiği hakkında fikir alışverişinde bulundu.
İnsan odaklı çalışmalarıyla 2006 yılında Ulusal Kalite Ödülü’nü kazanan Nilüfer Belediyesi, bu sene Avrupa Kalite Ödülü’ne başvururken, 2012 yılında Başarı Ödülü kazanan Tarsus Belediyesi de 2013 Ulusal Kalite Ödülü’ne bir kez daha müracaat etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.