SON DAKİKA
Hava Durumu

Kızılay'dan işbirliği çağrısı

Kızılay Bursa Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala’yı ziyaret ederek, iki kurum arasında ortak proj

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2011 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2011 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kızılay'dan işbirliği çağrısı
Kızılay Bursa Şube Başkanı İbrahim Dokunmazer, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala’yı ziyaret ederek, iki kurum arasında ortak projeler geliştirilebileceklerini söyledi.

Bursa Kent Konseyi ofislerindeki ziyarette, Kızılay Bursa Şubesi’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren İbrahim Dokunmazer, ortak hedef kitlesi insan olan Kızılay ve Bursa Kent Konseyi’nin ortak projeler geliştirebileceğini kaydetti. Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala ise, halka ve kente fayda getirecek faaliyetlerde bulunduklarını dile getirdi.
Bursa Kent Konseyi’nin tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği yapmaya hazır ilbet olduğunu anlatan Başkan Pala, “Her kesimden insanın bir araya geldiği imkanlar hazırlıyoruz. Halkımıza faydalı çalışmaları kurumlarımızla birlikte yapıyoruz. Kızılay Bursa Şubesi ile de projeler geliştirmeye katkı sunmaya hazırız” dedi.
Öte yandan Kızılay Bursa Şubesi yetkilileri, düzenli bir şekilde Kızılay’a kan bağışında bulunan Pala’ya teşekkür ederek, desteklerinden ötürü teşekkür belgesi verdi. Her sağlıklı vatandaşın kan bağışında bulunmasını isteyen Pala, kanın acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu da hatırlattı. Kanın hala tek kaynağı insan olan bir ilaç olduğunu dile getiren Pala, bütün Bursalıları Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.