SON DAKİKA
Hava Durumu

Kızının Nişan Parasını ATM Dolandırıcılarına Kaptırdı

Bursa’da kızını nişanlamak ve oğluna harçlık göndermek için çektiği krediyi havale yapan Mustafa Yeşilkaya, kullandığı ATM'deki tuzağ

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2013 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2013 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kızının Nişan Parasını ATM Dolandırıcılarına Kaptırdı
Bursa’da kızını nişanlamak ve oğluna harçlık göndermek için çektiği krediyi havale yapan Mustafa Yeşilkaya, kullandığı ATM'deki tuzağı fark etmeyince dolandırıcıların kurbanı oldu. 5 bin lirasını kaptıran Yeşilkaya, hırsızların bulunması için emniyet güçlerinden yardım istiyor. 


ATM’ye tuzaklar kurarak yüzlerce insanı mağdur eden dolandırıcılar, vatandaşların hayallerini de çalıyor. Bursa’da kızını nişanlamak ve üniversitede okuyan oğluna harçlık göndermek için kredi çeken ve bu parayı bankamatikten havale yoluyla göndermek isteyen Mustafa Yeşilkaya, ATM dolandırıcıların son kurbanı oldu. Yeşilkaya, bir bankadan para çekmek isterken ATM’ye geldiğinde kartını cihaza kaptırdı. Kartını bir daha geri alamayan Yeşilkaya, konuyu bankanın müşteri hizmetlerine bildirdi. Bir daha kendisine dönüş yapılmayan Yeşilkaya, 5 bin lirasının hesabından çalındığını fark etti. Kartının sıkıştığı ATM’den 2 bin liranın çekildiği ve 3 bin lirasının da 17 yaşındaki bir gencin hesabına havale edildiğini açıklayan Yeşilkaya, hakkını aramak için Tüketici Dernekleri Federasyonu’na başvurdu.
Dolandırıcılar tarafından mağdur edildiğini anlatan Yeşilkaya, “Para çekmek için ATM’ye geldiğimde 3-4 kişi de arkamdan geldi. Kartımı alamadım. Kartımı ATM’de kalırken, orada bir iki kişi bekliyordu. Ben orada bayağı bekledim. Kartımı geri almak istedim ama bir türlü olmadı. Sonra müşteri hizmetlerini aradım ama cevap da alamadım” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.