SON DAKİKA
Hava Durumu

Komisyonlar belirlendi

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısında meclis başkanvekilleri, encümen üyeleri ve bir yıl boyunca görev yapacak ihti

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2013 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2013 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısında meclis başkanvekilleri, encümen üyeleri ve bir yıl boyunca görev yapacak ihtisas komisyonlarının seçimi yapıldı. 


Meclis toplantısında 68 madde görüşülerek karara bağlanırken, meclis başkanvekilleri, encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları üyeleri de yapılan açık ve kapalı oylamalarla belirlendi. Yapılan oylamalar sonucunda Büyükşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Recep Demirhan, 2. başkanvekili de Mustafa Altın oldu. Belediye Meclis Asil Divan katipliği Aylin Uyar ve Atilla Ödünç'ten oluştu. Belediye Yedek Divan Katibi olarak da Murat Ay belirlendi.
Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Hasan Makasçıoğlu, Başkanvekili Şevki Çelik, Raportör Necmettin Ekinci, üyeler İsmail Kuş, Münir Eroğlu, Şükrü Aksu, Mahir Gencer, Erhan Özekin ve Dinçer Yeni'den oluştu.
İmar ve Bayındırlık Komisyonu; Başkan Mustafa Altın, Başkanvekili Celal Demir, üyeler Aylin Uyar, Murat Ay, Atilla Ödünç, Osman Ayradili ve Turgay Erdem'den oluştu.
Çevre ve Sağlık Komisyonu; Başkan Kartal Saldırış, Başkanvekili Aylin Uyar, üyeler Muhammet Yavuz Ünlü, Murat Ay, Hulisi Turan, Perihan Balcı ve Zafer Cemal Ülgen'den oluştu.
Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu; Başkan Necmettin Ekinci, Başkanvekili Derya Bulut, üyeler Hasan Makasçıoğlu, İsmail Kuş, Münir eroğlu, Necdet Ersoy ve Recep Tanlak'tan oluştu.
Ulaşım Komisyonu; Başkan Hikmet Aydoğdu, Başkanvekili İsmail Kuş, üyeler Necmettin Ekinci, Derya Bulut, Kartal Saldırış, Ali Karamık ve Necdet Ersoy'dan oluştu.
Hukuk Komisyonu; Başkan Muhammet Yavuz Ünlü, üyeler Refik Yılmaz, Servet Büyükpoyraz, Mustafa Doğanay, Recep Koygun, Necdet Ersoy, Özden Doğan, Şükrü Aksu ve Mehmet Temirtaş'tan oluştu.
Sosyal İşler ve Turizm Komisyonu; Başkan Kartal Saldırış, Başkanvekili Necmettin Ekinci, üyeler Aylin Uyar, Mustafa Altın, Celal Demir, Özden Doğan ve Zafer Cemal Ülgen'den oluştu.
Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkan Derya Bulut, Başkanvekili Aylin uyar, üyeler Atilla Ödünç, Perihan Balcı ve Muhammet Yavuz Ünlü'den oluştu.
Seçimde encümen üyeleri ise Abdullah Karadağ, İsmail İpçi, Ali Hasan Yoluç, Hulusi Turan ve Münir Eroğlu'dan oluştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.