SON DAKİKA
Hava Durumu

Kongre tamam yardıma devam

  Bursa’da 1957 yılından bu yana işitme engelli bireylere ve ailelerine yardımlarda bulunan Bursa Sağır Dilsizler Himaye Ve Yardım Dern

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2017 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2017 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kongre tamam yardıma devam
 

Bursa’da 1957 yılından bu yana işitme engelli bireylere ve ailelerine yardımlarda bulunan Bursa Sağır Dilsizler Himaye Ve Yardım Derneği’nin yeni başkanlığına Şener Baş seçildi.

Yeni bir kongre sürecini geride bırakan Bursa Sağır Dilsizler Himaye Ve Yardım Derneği yeni başkanını seçti. Dernek başkanlığına seçilen Şener Baş yaptığı açıklamada yeni yönetim ile hizmet çıtasının daha da yükseleceğini ve yardımların tüm hızıyla devam edeceğini belirtti. Baş, işitme engelli ve diğer engel gruplarında bulunan vatandaşlar için sorun odaklı çalışacaklarını dezavantajlı gurupların her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

Şener Baş kongre sürecinde desteklerini esirgemeyen ve kendisi yalnız bırakmayan dernek üyelerine, kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkürlerini iletti.  Farkındalık ve duyarlılık oluşturma konusunda medyaya büyük bir iş düştüğünü de sözlerine ekleyen Baş, özverili çalışmalarından ötürü de basın mensuplarına teşekkür ederken, dezavantajlı gurupların medyada temsili konusunda duyarlı olunması gerektiğinin de altını çizdi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Kongre sonrasında oluşan yeni yönetim kurulunda ise şu isimler yer alıyor, Şener Baş, Metin Çakırtaş ,Ayşegül Kazcı, Saim Kazcı,Metin Sert,Orhan Sorkun,Ömer Bilir Faruk,Erhan Kahraman, İsmail Akdağ.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.