SON DAKİKA
Hava Durumu

Kontrolden çıkan kamyon odunluğa girdi

ORHANGAZİ İLÇESİNDE, 17 YAŞINDAKİ GENCİN KULLANDIĞI LÜKS ARACA ÇARPTIKTAN SONRA KONTROLDEN ÇIKAN KAMYON EVE ÇARPARAK DURABİLDİ. KAZADA KAMYON ŞOFÖRÜ YARALANDI. (MUSA ÖZTÜRK/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2016 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2016 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kontrolden çıkan kamyon odunluğa girdi
Orhangazi ilçesinde, 17 yaşındaki gencin kullandığı lüks araca çarptıktan sonra kontrolden çıkan kamyon eve çarparak durabildi.
 

 

Kaza Bursa İstanbul karayolu Orhangazi geçişindeki İznik ışıklı kavşağında kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Bursa istikametinden Yalova istikametine doğru seyretmekte olan Mahmut Öztürk (50) idaresindeki 45 RU 685 plakalı kamyon, İznik ışıklarında kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen 17 yaşındaki S.B. idaresindeki 34 SEZ 46 plakalı lüks araca çarptı. Kontrolden çıkan otomobil ana yolda savrulup orta refüje oradan da karşı şeride çıktı. Kamyon karşı istikametteki yol kenarında bulunan bir büfe ile tek katlı bir evin arasında bulunan ve odunluk olarak kullanılan depoya çarparak durabildi. Sıkışan kamyon sürücüsü Mahmut Öztürk çevreden gelen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Başından yaralanan kamyon şoföre olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada eve çarparak hurdaya dönen kamyon ise vinç yardımı ile bulunduğu yerden çıkarılabildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.