SON DAKİKA
Hava Durumu

Köpek barınağı yenileniyor

KÖPEK BARINAĞI YAPILAN ÇALIŞMALARLA DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 20:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Köpek barınağı yenileniyor
Orhangazi Belediyesi’ne ait İznik yolu üzerinde bulunan köpek toplama ve kısırlaştırma alanı yapılan düzenlemelerle daha modern bir görünüme kazandırılması için çalışmalar sürüyor.
 

 

 
Orhangazi Belediyesine ait Köpek Toplama ve Kısırlaştırma Merkezi yapılan çalışmalarla daha modern görünüme kavuşturuluyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcıları Aydın Sancar ve Necmettin Şahin ile birlikte Köpek Toplama ve Kısırlaştırma Merkezi’ni gezerek buradaki son durum ve çalışmalar ile ilgili görevlilerden bilgi aldı. Orhangazi Belediyesi veterinerleri tarafından yürütülen bir kısırlaştırma çalışmasını da izleyen Başkan Çağlayan daha sonra köpek barınaklarını inceledi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “ Sokak köpeklerini vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler doğrultusunda toplayıp köpek bakım merkezine getirerek bakım merkezimiz uzun zamandır yapıyoruz. Toplanan köpeklerden kısırlaştırılması gerekenlerin burada veterinerler tarafından kısırlaştırmalarının yapılıp bakım merkezine alınıyor. Bu anlamda ekiplerimiz son derece profesyonel çalışmalar yürütüyorlar” dedi.
Öte yandan Orhangazi Belediyesi, önümüzdeki günlerde şehrin farklı bölgelerine yerleştirilecek olan yeni kedi barınma evlerini de hazırladı. Belediye tarafından yaptırılacak olan kedi evleri, tespit edilecek farklı bölgelere yerleştirilecek ve takım ile takibi de Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından yürütülecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.