SON DAKİKA
Hava Durumu

Körfez Köprüsü böyle görüntülendi!

İstanbul-İzmir Otoyolu’nda her geçen gün yeni ilerlemeler kaydedilirken, Körfez Köprüsü'nde de çalışmalar son aşamaya geldi. Gökyüzünden ka

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2015 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2015 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Körfez Köprüsü böyle görüntülendi!
İstanbul-İzmir Otoyolu’nda her geçen gün yeni ilerlemeler kaydedilirken, Körfez Köprüsü'nde de çalışmalar son aşamaya geldi. Gökyüzünden kaydedilen fotoğrafta ise köprü bir gerdanlığı andırıyor.
 

 

İstanbul-İzmir Otobanı'nın Bursa etabının 2016 yılı içinde hizmete girmesi beklenirken, Bursalı gazeteci Kenan Sertalp gökyüzünden asma köprüyü görüntüledi. Kuş bakışı kaydedilen fotoğrafta köprünün gerdanlığı takılmış ve tabliyeleri döşenmeye başlamış. Özellikle tatil dönüşlerinde yaşanan feribot için kilometrelerce kuyruk bekleme ya da karadan 100 kilometre fazladan yapmak tarihe karışacak. Toplam 433 kilometre uzunluğundaki projenin yüzde 50’lik bölümü tamamlandı. Proje bittiğinde İstanbul-İzmir arası 3 saatten az olacak. Yılda 650 milyon dolarlık bir tasarruf da sağlanması planlanıyor. İstanbul’dan yola çıkıp, otoyolun tamamını kullanarak İzmir’e gitmek isteyenler için ücret aslında sözleşmede 35 dolar olar belirlendi. Ancak İstanbul'dan Bursa'ya, Manisa'ya, Balıkesir'e ne kadar olacağı vatandaşlar tarafından da merakla bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.