SON DAKİKA
Hava Durumu

Köşe başlarını mesken tutan zehir tacirlerine gözaltı

Bursa'da narkotik ekipleri, mahalle ve sokaklarda köşe başlarını mesken tutup gençleri tuzağa düşürmeye çalışan 7 uyuşturucu satıcıs

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2018 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2018 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Köşe başlarını mesken tutan zehir tacirlerine gözaltı
Bursa'da narkotik ekipleri, mahalle ve sokaklarda köşe başlarını mesken tutup gençleri tuzağa düşürmeye çalışan 7 uyuşturucu satıcısını operasyonla yakaladı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde, tabanca, tabanca fişeği, hassas terazi ve aparatlar ele geçirildi. 7 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından mahalle ve sokak başlarında uyuşturucu satışı yaptıkları belirlenen 7 kişi operasyon sonucu yakalandı. Şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise, 125 gram metamfetamin, 12 gram esrar, 2 adet av tüfeği, 1 adet tabanca, 100 adet tabanca fişeği, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde paketleme için kullanılan aparatlar ele geçirildi. Yakalan şüpheliler C.G., F.U., Y.Ö., O.A., E.B., E.D. ve G.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.