SON DAKİKA
Hava Durumu

Köy farelerine baskın

Birçok köyden hırsızlık yaptıkları iddia edilen biri kadan 4 şüpheli jandarmanın eş zamanlı operasyonuyla yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2012 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2012 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Birçok köyden hırsızlık yaptıkları iddia edilen biri kadan 4 şüpheli jandarmanın eş zamanlı operasyonuyla yakalandı.


Bursa ve ilçelerinde birçok köyden hırsızlık yaptıkları iddia edilen biri kadın 4 şüpheli jandarmanın eş zamanlı operasyonuyla yakalandı. Küçükbaş hayvanlardan semavere, zeytinden otomobile kadar onlarca hırsızlık malına el koyan ekipler buları sahiplerine ulaştırmaya çalışıyor.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, köylerde yaşanan hırsızlık vakalarını aydınlatmak için çalışma başlattı. Yapılan istihbarati çalışmalar neticesinde harekete geçen ekipler, biri kadın 4 zanlıyı evlerine yaptığı eş zamanlı baskınla gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ele geçen malzemeler ekipleri bile şoke etti. Deri mont ve ceketlerden çamaşır ve bulaşık makinelerine, taze zeytin ve mutfak eşyalarından canlı küçük baş kayvana kadar onlarca hırsızlık malı bulundu. Akıncılar Köyü’nden çalındığı belirlenen 8 adet koyun, Seyran Köyü’ndeki 10 adet küçükbaş hayvan ile birlikte sahiplerine teslim edildi. Yine Karakoca Köyün’den çalınan zeytin silkme makinesi, jenaratör ve 175 kilo zeytin ile İnegöl ilçesinden çalınan bir otomobil de sahiplerine geri verildi.
Ekipler, şimdi özellikle köylere dananan harsızların çaldığı muhtelif eşyaların sahiplerine ulaşmaya çalışıyor. Televizyondan semavere, kayak malzemelerinden beyaz eşyaya kadar onlarca eşyanın yanı sıra, 13 adet küçük baş hayvanın da sahibi aranıyor. Bu
Hırsızlık suçundan adli mercilere sevk edilen 4 zanlı tutuklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.