SON DAKİKA
Hava Durumu

Kralın misafirleri yola çıktı

BURSALI 10 ENGELLİ VATANDAŞ VE 7 YETİM ÇOCUK, SUUDİ ARABİSTAN KRALI SALMAN BİN ABDULAZİZ'İN ÖZEL MİSAFİRİ OLARAK MUKADDES TOPRAKLAR İÇİN YOLA ÇIKTI. AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ BENNUR KARABURUN’DA UMREYE GİDEN KAFİLEYE EŞLİK ETTİ. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2016 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kralın misafirleri yola çıktı
Bursalı 10 engelli vatandaş ve 7 yetim çocuk, Suudi Arabistan Kralı Salman Bin Abdulaziz'in özel misafiri olarak mukaddes topraklara gitti.
 

 

Bursa'da Osmanlı Kadınları Kültürünü Yaşatma Derneği'nin bir yıldır üzerinde çalıştığı projede mutlu sona gelindi. Suudi Arabistan Krallığı ile yapılan görüşmeler neticesinde aralarında refakatçılarının da bulunduğu 10 engelli vatandaş ve 7 yetim çocuğun bulunduğu kafile, Kral Salman Bin Abdulaziz'in özel misafiri olarak umreye gitti. AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun’un da eşlik ettiği kafileyi çok sayıda vatandaş yolcu etti. Osmanlı Kadınları Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Semiha Yavuz, "Suudi Kralı tarafından misafir edileceğiz. Beraber yola çıkacağımız arkadaşlarımızı seçerken bir dernekle beraber çalışmayı değil, pek çok dernekle istişare etmeyi uygun bulduk. 15 günlük bu güzel yolculuğa çıkıyoruz" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.