SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçük kızın hırsızlık oyunu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir hırsızın, girdiği evdeki kız çocuğunu başına vurarak bayılttığı iddiasının küçük kızın oyunu olduğu o

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2015 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2015 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Küçük kızın hırsızlık oyunu
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir hırsızın, girdiği evdeki kız çocuğunu başına vurarak bayılttığı iddiasının küçük kızın oyunu olduğu ortaya çıktı.
Edinilen ilk bilgiye göre, Baykoca Mahallesi'nde TOKİ konutlarındaki bir daireyi gözüne kestiren hırsız, evde kimsenin olup olmadığını kontrol etmek için zile bastı. Evde tek başına bulunan 13 yaşındaki L.Ş., çalan zil üzerine kapıyı açtı. Hırsız, küçük kızı kafasına sert bir cisimle vurarak bayılttı. Ardından eve giren hırsız, değerli eşyaları alıp kaçtı.
Karşı komşu, daire kapısının açık olduğunu fark etti. Açık kapıdan içeri bakan komşu, kızı baygın halde buldu. Komşunun haber vermesi üzerine söz konusu daireye gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede araştırma başlatırken, L.Ş, 112 ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
KÜÇÜK KIZIN OYUNU
Emniyet ekiplerinin evde yaptıkları incelemelere çalınan bir şeyin olmadığı belirlendi. Küçük kızın ilgi çekmek için böyle bir oyun yaptığı anlaşıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.