SON DAKİKA
Hava Durumu

Küçük Vali'den suriyeli çocuklar için eğitim talebi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun koltuğuna oturan 10 yaşındaki Tuğçe Naz Hasarcıklı, Suriyeli çocuklara daha iyi eğitim imkanı sunulması için ta

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2015 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2015 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Küçük Vali'den suriyeli çocuklar için eğitim talebi
Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nun koltuğuna oturan 10 yaşındaki Tuğçe Naz Hasarcıklı, Suriyeli çocuklara daha iyi eğitim imkanı sunulması için talimat verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bursa’da da çeşitli faaliyetle kutlanıyor. Vali Münir Karaloğlu’nun makamına Yahya Kemal Beyatlı Orta Okulu Öğrencisi 10 yaşındaki Tuğçe Naz Hasarcıklı oturdu. Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, annesi ve öğretmenleriyle Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta’yı ziyaret eden Tuğçe Naz Hasarcıklı, sembolik olarak valinin koltuğuna oturarak talimat verdi. Küçük vali, "Bursa’ya ve Türkiye’ye çok Suriyeli insan geliyor. Onlar için eğitim öncesi kurslar verilmeli. Onlar da sonuçta insan” dedi.
Fabrikaların çevreyi kirlettiğini ifade eden Hasarcıklı, fabrikaların şehrin dışına taşınması gerektiğini söyledi. Telefonla emniyet müdürünü de arayan minik vali, Bursa’da trafik kazalarının fazla olduğunu belirterek, bunun önlenmesi için daha fazla tedbir alınması için talimat verdi. Hastanelerin de şehrin dışına taşınmasını isteyen küçük vali, hastanelerin daha hijyenik ve temiz olmasını talep etti.
Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, çocuk valinin verdiği talimatların yerine getirileceğini ifade etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.