SON DAKİKA
Hava Durumu

Kültürpark Yayalara Ücretsiz Oluyor

 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın can damarı olan Reşat Oyal Kültürparkı’na girişlerde vatandaşlardan ücret alınm

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2013 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2013 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kültürpark Yayalara Ücretsiz Oluyor
 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın can damarı olan Reşat Oyal Kültürparkı’na girişlerde vatandaşlardan ücret alınmayacağını bildirdi. 


Bursa’da halkın huzuru ve mutluluğu için çalışmalarına yön veren Büyükşehir Belediyesi, kentin atardamarlarından biri olan Kültürpark’a girişlerde ücret alınması uygulamasına son veriyor. Bursalıların kent merkezindeki uğrak mekanlarından olan Reşat Oyal Kültürparkı’na girişlerde bugüne dek tam 0,50 TL, öğrenci için de 0,25 TL ücret ödeyen vatandaşlar, 19 Temmuz’dan itibaren hiçbir ücret ödemeden parka giriş yapabilecekler. Parkların halkın nefes aldığı en önemli mekanlar olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa, yeşiliyle ün yapmış örnek bir kenttir. Bizler de kentimizde yeşil alan miktarını artırmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bursa’nın can damarlarından olan Kültürpark’a girişlerde de bundan böyle yayalardan ücret almayacağız. Uygulama, bu ayki meclis toplantısının ardından geçerli olacak. Bursa ve Bursalılar için ne yapsak azdır” diye konuştu.
Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURFAŞ’ın koordinasyonunda olan Kültürpark’a girişlerde vatandaşlardan hiçbir ücret alınmazken, araç girişlerinde ise 5 TL ücretin alınmaya devam edeceğini ifade etti. Uygulama, 19 Temmuz Cuma gününden itibaren geçerli olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.