SON DAKİKA
Hava Durumu

Küpkök'de başlayan Cumhuriyet coşkusu sokaklara taştı

Tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.  Küpkök Eğitim Kurumları öğretmenleri ve öğrenciler

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2018 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2018 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Küpkök'de başlayan Cumhuriyet coşkusu sokaklara taştı
Tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.  Küpkök Eğitim Kurumları öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterilerle bayram coşkusunu yaşarken, okul içinde başlayan etkinlikler kortej yürüyüşü ile Nilüfer sokaklarına taştı. Dev Türk bayrağı ve bando takımı ile Nilüfer sokaklarında Cumhuriyet coşkusu yaşandı.
Eğitimde öğrenci merkezli bir anlayış benimseyen ve öğrencileri aynı zamanda hayata hazırlayan Küpkök Eğitim Kurumları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Çok sayıda öğrenci, öğretmen ve velilerin katıldığı etkinliklerde öğrenciler hünerlerini gösterirken, video belgeseller ile öğrencilere tarih bilinci aşılandı. Şiirlerin, dans gösterilerin, müzik dinletisinin yapıldığı etkinlikler veliler tarafından büyük gururla izlenirken, emeklerini karşılığı almanın gururunu yaşayan öğretmenlerde duygusal anlar yaşadı. Okul içinde başlayan etkinlikler, Nilüfer sokaklarına taşarken dev Türk bayrağı ve bando takımı eşliğinde marşlar söylenerek yürüyüş gerçekleştirildi.
“TÜRK GENÇLİĞİNİN HİZMETİNDEYİZ”
Kolej Küpkök Genel Müdiresi Figen Çam Ural’da Bursa Şehir Gazetesine yaptığı açıklamalarda dolu dolu bir programla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu yaşadıklarını ifade etti. Okul hakkında bilgilerde veren Ural, “Eğitimde köklü değişim ilkesiyle hareket eden Küpkök Eğitim Kurumları, öğrencilerin ve velilerin referanslarıyla tanınmış ve kendini ispatlamış kaliteli bir eğitim kurumu niteliği taşır. Küpkök Eğitim Kurumları kendisine emanet edilmiş olan Türk Gençliğinin hizmetindedir. Küpkök Eğitim Kurumları temel insanı değerler doğrultusunda, öğrenci merkezli ve sürekli kendini yineleyen bir sistem benimsemektedir.” ifadeleri kullandı


“BAŞARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”
Küpkök Eğitim Kurumları hayata anlam katma yeri olduğu vurgulayan Ural, “Güçlü akademik programı, çok yönlü sosyal aktiviteleri, toplumsal hizmet çalışmaları, donanımlı ve güçlü eğitim kadrosuyla birlikte özverili çalışanları ile Küpkök Eğitim Kurumları Kuruluşundaki temel ilkeler doğrultusunda akademik ve sosyal alanlardaki başarısını her geçen yıl daha da yükseltmektedir.” dedi.
“ÖĞRENCİLERİN YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKIYOR”
“Eğitim anlayışımızla, her gencin tek bir birey olduğu gerçeğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmıyoruz.” ifadeleriyle Küpkök Eğitim Kurumları’nın temel felsefesine değinen Ural şu ifadelerle sözlerini tamamladı, “Bu gerçekten yola çıkarak her bir öğrenci ayrı ayrı ele alıp, her birine ayrı özen ve dikkati gösteriyoruz. Gencin yalnızca tek okul boyutuyla sınırlı kalması yerine bütün yeteneklerini değerlendirmeyi arzuluyoruz. Yaşam boyu eğitim felsefesiyle eğitim ve öğretimin tek bir bütün olduğunu hatırlatıyoruz.  Eğitimin merkezinden üniversitenin merkezine düzenlenen yolculuk şeklinde planlanmış, bu yolculukta öğrencilerimizi dünya vatandaşlığına hazırlayarak evrensel değerleri özümseme amacıyla hareket ederek vatanımıza, milletimize fayda sağlayacak ve bizleri daha da ileriye taşıyacak nesil yetiştirmek için büyük emek sarf ediyoruz.”



 



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.