SON DAKİKA
Hava Durumu

KURBAN BAYRAMI'NDA YILDIRIM FARKI

Yıldırım Belediyesi, Kurban Bayramı’nda yaptığı çalışmalar ile fark yarattı. 14 ayrı noktada oluşturulan ‘Modern Kurban Kesim Alanları

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2014 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2014 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
KURBAN BAYRAMI'NDA YILDIRIM FARKI
Yıldırım Belediyesi, Kurban Bayramı’nda yaptığı çalışmalar ile fark yarattı. 14 ayrı noktada oluşturulan ‘Modern Kurban Kesim Alanları’ ile Yıldırımlılara hizmet veren Yıldırım Belediyesi, 12 kalemden oluşan hizmetleri ile Yıldırımlılara farklı bir bayram yaşattı.

 

kurbanGöreve başladığı günden beri insan odaklı çalışmalar ile dikkatleri çeken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kurban Bayramı’na yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Arkadaşlarımız Kurban Bayramı’ndan iki ay önce çalışmalara başladı. Belediyemizin birçok biriminin yer aldığı çalışmalarda, en ince detaylar hesaba katılarak tüm hazırlıklar tamamlandı. Deri poşeti, et poşeti, tek kullanımlık masa örtüsü, tuz, kurban rehberi, kumanya ikramı, şapka, veterinerlik hizmeti, askı ve calaskal hizmeti, içme suyu ikramı, ilk yardım çantası ve temizlik için su temininden oluşan toplam on iki kalem hizmetimizle hemşehrilerimizin yanındaydık” dedi. Yapılan çalışmalar karşısında Yıldırımlıların mutluluklarını dile getirdiklerini ifade eden Başkan Edebali, ilçe sakinlerinin ilk defa bu tür hizmetler ile karşılaştıklarını belirttiklerini söyledi.  

YILDIRIM’DA FARKLI BİR KURBAN BAYRAMI

Geçtiğimiz yıllarda İsabey Kurban Pazarı’nda yaşanan trafik sıkıntısının da önüne geçmek için çalışmalar yaptıklarını açıklayan Başkan Edebali, “Daha önceki kurban bayramlarında yaşanan sıkıntılar da dikkate alınarak İsabey Kurban Pazarı’nda trafik yönlendirmesi ile ilgili düzenlemeler yaparak alternatif yollar oluşturup, trafik yoğunluğunu ciddi anlamda azalttık. Bursa’da birçok noktaya asılan yönlendirme afişleri ile İsabey Kurban Pazarı’na ulaşımı kolaylaştırdık. Ayrıca bayramdan bir hafta önce Kurban Pazarı’na açtığımız danışma noktası ile hemşehrilerimize bilgilendirmelerde bulunduk” diye konuştu. 

BAYRAM’IN İLK GÜNÜ 200 KİŞİ İLE SAHADAYDIK

Bayramın ilk günü yaklaşık 200 personelle sahada olduklarını ve verilen bu hizmetlere rağmen hala birçok eksiğin olduğuna da dikkat çeken Başkan İsmail Hakkı Edebali, Yıldırımlılara daha iyi hizmet verebilmek için ‘ideal şehir için her gün bir adım’ felsefesi ile çalıştıklarını belirtti. Başkan Edebali, bir sonraki Kurban Bayramı’nda daha modern ve daha fazla kurban kesim alanı ile Yıldırımlılara hizmet etmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.