Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir çetenin çok sayıda şehirde kurban pazarlarından sahte parayla alışveriş yapmaya hazırlandıkları yönünde aldıkları ihbarla harekete geçti. Jandarma ekipleri takibe aldıkları araçta piyasaya sürülmek üzere hazırlanmış çok sayıda banknot ele geçirdi.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir çetenin Yalova, Bursa, Gemlik, Armutlu, Çınarcık bölgelerinde özellikle kurban pazarlarını hedef seçerek piyasaya sahte para sürmeye hazırlandıkları yönünde ihbar aldı. İhbarı değerlendiren ekipler söz konusu çete üyelerini taşıyan aracı takibe başladı. Gemlik Narlı Mahallesi'nde durdurulan araçta yapılan aramalarda 4 ayrı suçtan arama kaydı bulunan S.T, Ç.E.T, S.T. ve F.C. isimli 4 şahıs yakalandı. Araçta aynı zamanda şahısların piyasaya sürmeye hazırlandığı 3 bin 800 lira değerinde 50 ve 100 liralık sahte banknotlar ele geçirildi.
Şüpheli şahıslar gözaltına alınarak ilk işlemler için jandarma karakoluna götürüldü. (İHA)
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019, 12:52
Kurban pazarında sahte para operasyonu
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir çetenin çok sayıda şehirde kurban pazarlarından sahte parayla alışveriş yapmaya hazırlandıklar

YORUM EKLE
ANKETTüm Anketler
1
Başkan Aktaş'tan Kızılay'a vekalet
2
Kültür Park'a 'Zeki Müren Sevgi Yolu'
3
'Kredi faizlerinde bu haftadan itibaren indirim göreceğiz'
4
'Tarım ilaçları, arıların çiçek tercihini değiştirebiliyor'
5
Araç muayenesi yaptıracaklar dikkat! Bu tuzağa...
6
Kozdere Mesire Alanı hizmete açılıyor
7
UEDAŞ'tan Kızılay'a tam destek
8
Küçük tenisçiler kupalarına kavuştu
9
Pençe Harekatı'nda PKK'ya darbe! 76 terörist etkisiz
10
Sinanbey Mahallesi'nde otopark çalışmaları sürüyor
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:44

GÜNEŞ
08:12

ÖĞLE
13:21

İKİNDİ
15:57

AKŞAM
18:20

YATSI
19:42
SIRADAKİ HABER