SON DAKİKA
Hava Durumu

Kurban pazarında türkülü reklam

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, ağırlıklı olarak Doğu illerinden gelen hayvan satıcıları müşterilerin dikkatini çekmek için tür

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2012 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2012 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, ağırlıklı olarak Doğu illerinden gelen hayvan satıcıları müşterilerin dikkatini çekmek için türküler söylüyor.

 

Tüm Türkiye’yi saran Kurban Bayramı telaşı Bursa’da da sürüyor. Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla vatandaşlar, hayvan satış yerlerine akın ediyor. Kimi vatandaşlar büyük alışveriş merkezlerinin kurban hizmetlerinden yararlanmayı tercih ederken, kimileri de hayvan pazarlarında bütçesine uygun hayvan bakıyor. Müşteri çekmek için farklı yollara başvuran kimi hayvan satıcıları ise yanık sesleriyle türküler söylüyor. Türkülerle hem insanların hem de kurbanlıkların moral bulduğunu ifade eden İshak Baş, türkü söyleyerek sıkıntılarını da unuttuklarını söyledi. Baş, “Bu sene satışlar o kadar iyi gitmiyor. Biz de müşteri çekmek için türküler söylüyoruz. İşe yarıyor. Hem kendimiz hem hayvanlarımız hem de vatandaşlara moral veriyoruz. Olumlu tepkiler alıyoruz. Kurban pazarına da renk katıyoruz” dedi.

Hayvan satıcıları ise fiyatlardan memnun olmadıklarını söylüyor. Seslendirdikleri türkülerle kurban pazarına hareketliliğin geldiğini söyleyen hayvan satıcıları, kurban fiyatlarının geçen seneye göre azaldığını dile getirdi. Yem ve girdi fiyatlarının yükselmesinin kendilerine zarar verdiğini dile getiren satıcılar, Kurban Bayramı’nın Türkiye için hayırlı geçmesini diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.