SON DAKİKA
Hava Durumu

Kuyumcuyu darp edip 5 kilo altın çaldılar

Bursa’da bir kuyumcudan silahla hırsızlık yapan 2 kişi güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kişi kuyumcuyu silahla darp etmey

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2019 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2019 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kuyumcuyu darp edip 5 kilo altın çaldılar
Bursa’da bir kuyumcudan silahla hırsızlık yapan 2 kişi güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kişi kuyumcuyu silahla darp etmeye çalışırken, diğer şüpheli altınları çaldı. 
 



Olay, Osmangazi’ye bağlı Demirtaş Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzleri kapalı 2 kişi silahla Mustafa Kapılı’ya ait kuyumcuya girdi. Bu sırada iş yerini yeni açan ve düzenlemeye çalışan Kapılı, ne olduğunu anlayamadı. Şüphelilerden biri silahla Kapılı’nın üzerine çullanırken, diğeri altınları çalmaya başladı. Yaklaşık 1 dakikalık boğuşmanın ardından şüpheliler altınları çalıp uzaklaştı. Kuyumcu şüphelileri kovalamaya çalışsa da başarılı olamadı. Soyguncuların plakasız bir araçla geldiği ve 3 gündür mahallede keşif yaptığı ortaya çıktı.

5 kilo altın çalındı 

Öte yandan kuyumcunun polise verdiği ilk ifadede 5 kilo altın çalındığı ortaya çıktı. Yaklaşık 1 milyon 200 bin liralık altın çalan soyguncuları bulmak için polis geniş çaplı tahkikat başlattı. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.