SON DAKİKA
Hava Durumu

Laçiner, Mustafakemalpaşa'ya talip oldu

Türkiye yavaş yavaş yerel seçimlerin havasına girerken, aday adayları da yavaş yavaş sahne alıyor. Mustafakemalpaşa’da AK Parti’den be

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2018 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2018 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Laçiner, Mustafakemalpaşa'ya talip oldu
Türkiye yavaş yavaş yerel seçimlerin havasına girerken, aday adayları da yavaş yavaş sahne alıyor. Mustafakemalpaşa’da AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Nuray Laçiner, ilçede yeni bir enerji ve heyecana ihtiyaç olduğunu belirtirken, ilçeyi yaşanabilir bir kent olarak geleceğe taşımak için projelerinin hazır olduğunu söyledi.
Bursa Şehir Gazetesi’ni ziyaret eden Nuray Laçiner, Mustafakemalpaşa için hazırladığı projeleri ve hayallerini anlattı. 2009 yılında belediye meclis üyesi seçilen ve 5 yıl görev yaptıktan sonra 2014 yılında belediye başkanlığı için aday adayı olan Laçiner, o dönem adaylık imkânı bulamamıştı. Hazırladığı projeleri geliştirip halka olan bağlantısını kesmeden sürdüren Laçiner, bu kez çok daha iddialı hazırlanıyor. Mustafakemalpaşa’nın yeni bir heyecana ihtiyacı olduğunu anlatan Laçiner, Bursa’da bir kadın belediye başkanının da olması gerektiğini vurguladı. Plan ve projelerinin hazır olduğunu, belediyeyi iyi tanıdığını ve ilçeye hak ettiği hizmeti verecek enerji ve tecrübeye sahip olduğunu anlatan Laçiner, tarımdan turizme kadar ilçenin ihtiyaçlarının farkında olduğunu, bunlar için projelerinin de hazır olduğunu vurguladı.

İlçede birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevinde bulunan Laçiner, aday gösterilmesi durumunda Mustafakemalpaşa’da devralacağı bayrağı çok daha ileriye taşıma gayretinde olacağını da sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.