SON DAKİKA
Hava Durumu

Limak müşterilerine aşure sürprizi

Limak Enerji bolluk ve bereketin simgesi Muharrem ayı nedeniyle müşterilerine aşure ikramında bulundu. Muharrem Ayının 10’un

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2019 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2019 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Limak Enerji bolluk ve bereketin simgesi Muharrem ayı nedeniyle müşterilerine aşure ikramında bulundu.

Muharrem Ayının 10’uncu günü olan Aşure Günü’nde Genel Müdürlük ve 9 Bölge Müdürlüğü’nde 6000 kişiye aşure dağıtımı gerçekleştiren şirket, bu özel günü müşterileri ile birlikte karşıladı. Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’daki müşterilerine özenle hazırlanan aşureleri ikram eden Limak Enerji Bölge Müdürleri, paylaşmanın önemine vurgu yapan bu önemli gün vesilesiyle müşterileri ile gönül bağı kurdular.

Müşteri İşlem Merkezi’ne (MİM) gelen müşterilerine kendi elleriyle aşure ikram eden Nilüfer Bölge Müdürü Bilal Özdemir, Osmangazi Bölge Müdürü Ceyhun Ayabakan ve Yıldırım Bölge Müdürü Engin Yıldırım müşterilerle birebir iletişimde bulundular.

Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac ise, “Aşure, içerisinde birbirinden farklı yiyeceklerin bulunması ve bu yiyeceklerin ortak bir tatta buluşmasıdır. Bu manada Aşure, birlik, beraberlik ve dayanışmanın, kardeşliğin simgesi, kültürümüzün de önemli bir parçasıdır. Böylesi günler bizlere paylaşmanın önemini gösteriyor. Bizler de bu özel günler vesilesiyle müşterilerimizle ortak bir paydada buluşuyoruz. Her yıl binlerce kişiye aşure dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bu yıl da 6000 kişiye ikramda bulunduk. Muharrem Ayı ve Aşure Günü’nün tüm ülkemize huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Aşure Günü’nü unutmayan Limak Enerji’ye işlem yapmak için gelen vatandaşlar ise böylesi bir sürprizle karşılaşmanın kendilerini mutlu ettiğini ilettiler.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.