SON DAKİKA
Hava Durumu

Limak Uludağ Elektrik 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Sosyal Sorumlukla birleştirdi.

  Limak Uludağ Elektrik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını, müşterilerini ve kanser hastalarını unutmadı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2017 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2017 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Limak Uludağ Elektrik 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü  Sosyal Sorumlukla birleştirdi.
 

Limak Uludağ Elektrik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın çalışanlarını, müşterilerini ve kanser hastalarını unutmadı.

Kadın çalışanın önemine değinerek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü sosyal sorumlulukla birleştirdiklerini ifade eden Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac; şunları söyledi. “Çalışanlarımızın yüzde 50’sini kadınlar oluşturmaktadır. Kadın çalışanlarımız; büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirerek, şirketimize çok önemli bir değer katmaktadır. Etraflarını aydınlatan kadın çalışanlarımızın bu özel gününü beraber kutladık. Kadın çalışanlarımıza ONKO-DAY’ın hazırladığı ipek şalları takdim ettik. Kanser hastalarına destek olmanın mutluluğunu yüzlerindeki tebessümle paylaştık” Genel Müdür Ali Erman Aytac, tüm kadın çalışanlarının ve işlem yaptırmak için gelen müşterilerinin Dünya Kadınlar Gününü çiçek sunarak kutladı. Limak Uludağ Elektrik görevli tedarik şirketi olarak hizmet verdiği Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Yalova illerindeki diğer işlem merkezlerinde de kadınlar günü kutlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.