SON DAKİKA
Hava Durumu

Lisanslı bürolara durdurma

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri Komisyonunca alınan kararla Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri Komisyonunca alınan kararla Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri Büroları’nın (LIHKAB) faaliyetleri durduruldu. 


Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Şube 2. Başkanı Ali Faruk Çolak, kararın bir gecede uygulamaya konulmasına anlam veremediklerini vurguladı. Bundan sonraki faaliyetlerin Kadastro Müdürlükleri tarafından yürütüleceğine dikkat çeken Çolak, “Alınan bu kararda LİHKAB’larda çalışan yaklaşık 400 Harita ve Kadastro Mühendisi ile 2 bin teknik personelin geleceğine dair herhangi bir açıklama yapılmamış ve büyük bir belirsizlik ortamı oluşturulmuştur. Çalışmaları durdurulan Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri ile bunların yanında çalışan Harita ve Kadastro Mühendisleri de odamızın üyeleri olup, Lisanslı Harita ve Kadastro Mühendisleri ile yanlarında çalışan personellerin de mağduriyetlerinin de giderilmesi gerekmektedir. Açıklanacak çözüm yöntemi ve takvimine göre mağdur olan meslektaşlarımız kişisel kararlarını vererek, çözüm yollarını bulabileceklerdir” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.