SON DAKİKA
Hava Durumu

Lodos, çatıyı böyle uçurdu...

Bursa’da şiddetli lodos hayatı olumsuz etkilerken, bir iş hanının çatısı yola düştü. Çatının düşme anı saniye saniye güvenlik kamera

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2012 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2012 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Lodos, çatıyı böyle uçurdu...
Bursa’da şiddetli lodos hayatı olumsuz etkilerken, bir iş hanının çatısı yola düştü. Çatının düşme anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Bursa’da dün geceden itibaren etkisini hissettiren lodos, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. İşe gitmek için yola çıkan vatandaşlar şiddetli rüzgar sebebiyle yolda yürümekte güçlük çekti. Şehreküstü Meydanı’nda vatandaşlar rüzgardan dolayı zor yürürken, bazıları da trafik lambalarına tutunarak rüzgarın etkisinin geçmesini bekledi. Lodos yüzünden evlerin çatılarından düşen parçalar bazı araçlara da zarar verdi.
Bursa’da lodos çatıları da uçurdu. Merkez Osmangazi ilçesi Gazcılar Caddesi üzerindeki Gökdemir İş Hanı’nın tahta ve suntayla kaplı çatısı şiddetli lodosa dayanamayarak uçtu. Çatı, bir güvenlik firmasına ait iş yerinin tabelasına çarptıktan sonra park halindeki aracın üzerine düştü. Bu esnada yoldan herhangi bir vatandaşın geçmemesi muhtemel bir faciayı da engelledi.

Çatının uçma anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamerada çatının yola düşme anı ve esnafın panik içinde koşuşturması kayda alındı. Olayı gören fotoğrafçı Taner Şen (30), “İlk önce küçük parçalar düştü. Ardından koca bir çatı parçası işyerinin önüne düştü. Panik yaşadık. Tesadüfen yoldan kimsenin geçmemesi can kaybını engelledi” dedi.

Çatıdan düşen parçalar sebebiyle park halindeki cipi zarar gören İlker Barış Nalbant, ise “Ne olduğunu anlayamadık. Çatının parçaları aracın camını parçaladı” diye konuştu.

Olayın ardından çevreye çok sayıda itfaiye, polis ve zabıta ekibi sevk edildi. Zabıta ekipleri, anons yaparak sürücülere araçlarını yol kenarından çekmelerini istedi. Lodos sebebiyle bazı elektrik telleri de koptu. Yetkililer, çevrede güvenlik önlemi alarak elektrik tellerine müdahale etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.